+
Termékcsoportok
Menü
Termékcsoportok
TOP termékek
Megtekintett termékek
  • Még nem tekintett meg terméket.
Navigáció
Hírek
Napi termékajánló
RE-START&GO
RE-START&GO

38 130 Ft

29 900 Ft

Gyártók
Termékajánló
Elektronikus fizetés
Elérhetőségek
ATUKAVÍZ Bt.
Tel.: 06702837646
Cím: 2091 Etyek, Káposztáskert utca 21.

DPX KAZÁNOK VEZÉRLÉSÉNEK A VÁLTOZATAI:

 Standard faelgázosító kazán kazán- és füstgáztermosztáttal rendelkezik.
Standard faelgázosító kazán kazán- és füstgáztermosztáttal rendelkezik.

1.Reset (visszaállítás) – a kazán túlmelegedés elleni védelme (110°C hőmérséklet elérését követően a kazán kikapcsol)
2.Biztosíték – a kazán rövidzárlata ellen
3.Főkapcsoló – a kazán beindítására és szükség esetén annak teljes kikapcsolására szolgál
4.Füstgáztermosztát – a füstgáz hőmérsékletének a beállított érték alá csökkenése esetén a ventilátor kikapcsol
5.Kazántermosztát – a kazánvíz maximális hőmérsékletének beállítására szolgál (a beállított hőmérséklet túllépése esetén a ventilátor kikapcsol, és a kazán minimális teljesítményen üzemel. A hőmérséklet csökkenése után a ventilátor újra bekapcsol, és a kazán ismét maximális teljesítményen üzemel).
6.Termomanométer – a kazánból kilépő víz hőmérsékletét és az aktuális kazánvíznyomást mutatja

ATTACK DP PROFI
ATTACK DP PROFI

Az ATTACK DP Profi kivitelezés a Standard kivitelezéssel szemben nagyobb felhasználói kényelmet, teljesítménymodulációt biztosít, amely hozzájárul a legoptimálisabb paraméterek eléréséhez a fatüzelés során. A szabályozó állandóan méri a vízhőmérsékletet, a mért értéket pedig a kijelzőn mutatja. Ezenkívül irányítja a füstgáz szelepet, valamint a HMV szivattyút.

ATTACK SLX LAMBDA TOUCH
ATTACK SLX LAMBDA TOUCH

Az elektronika áttekinthető érintőképernyőből áll, amely lehetővé teszi a szükséges információk és beállítások gyors kikeresését. Az elektronika szoftvere pendrive segítségével bármikor egyszerűen frissíthető. A kazán LAN kábellel internethez csatlakoztatható, így távolról, interneten keresztül és Smartphone segítségével is vezérelhető.

A kazán az ügyfél kényelmét figyelembe véve készült, ezért a kazánban csöves hőcserélő található, amely tisztítását a motor turbulátorok segítségével automatikusan végzi. A kazán elektronikája kiegészítő modulokkal bővíthető, amelyek a fűtőkörök és keverőkörök, valamint HMV tartályok, szoláris panelek vagy más automatikus kazánok vezérlésére szolgálnak. Ezen berendezések vezérlése az ATTACK LAMBDA Touch kazán kijelzőjén egyszerűen megjeleníthető.

COMBI PELLET - KOMBINÁLT SZILÁRD MELEGVÍZES FA- ÉS PELLET
COMBI PELLET - KOMBINÁLT SZILÁRD MELEGVÍZES FA- ÉS PELLET

Az ATTACK DPX COMBI Pellet melegvizes fa- és pellet tüzelésű kazán új tervezésű hőcserélőjével igazán modern hőforrás. Előírt tüzelőanyaga a fa, a teljesen automatikus működésű rozsdamentes acél égő beépítése esetén pedig pellet is. Haladó megoldás fokozott komforttal az automatikus működésű egyszerűen beépíthető pelletégőnek, illetve a faelgázosító kazánban fából nyert legolcsóbb hőenergia előállításának köszönhetően.

A rostély automatikus tisztításával bíró égő teljesítményének beállítása, illetve a DP, DPX, SLX acél test tüzelési folyamatának automatikus beindítása, illetve befejezése révén jutunk a kombinált szilárd és pellet tüzelésű kazán fogalmához. A pelletégő az állítható pantográfon található, aminek segítségével az égő egyszerűen a kazán felső ajtajába helyezhető, így a faelgázosító kazán pillanatokon belül pellet tüzelésű kazánra alakítható. Amennyiben rendelkezünk fával, az égő ismételten könnyen leszerelhető, és a kazán újra faelgázosító kazánként működtethető.

A kazán vezérlése Profi „PID“ szabályozóval, valamint az égőhöz tartozó elektronikával van megoldva. A főkapcsoló segítségével mindkét elem könnyen kikapcsolható, illetve ez alapján a két tüzelőanyag bármelyike felhasználható. Ez a megoldás kétféle, 8–30 kW és 15–50 kW teljesítménnyel bíró égő használatának lehetőségét nyújtja. A kazán családi házak, nyaralók, kisüzemek, műhelyek és hasonló objektumok takarékos és környezetvédelmi szempontból kímélő fűtésére készültek.

A weboldal használatával Ön beleegyezik a sütik (cookie) fogadásába és elfogadja a vásárlás menetével, valamint az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket.