+
Termékcsoportok
Menü
Termékcsoportok
TOP termékek
Megtekintett termékek
  • Még nem tekintett meg terméket.
Navigáció
Hírek
Napi termékajánló
RE-START&GO
RE-START&GO

38 130 Ft

29 900 Ft

Gyártók
Termékajánló
Elektronikus fizetés
Elérhetőségek
ATUKAVÍZ Bt.
Tel.: 06702837646
Cím: 2091 Etyek, Káposztáskert utca 21.

Szolgáltatások

Szivattyú választásnál ingyenes tanácsadás . Vegye igénybe szolgáltatásainkat , hívjon bátran szívesen segítünk.

Ipari víz és vákuumszivattyúk javítása .
Ipari víz és vákuumszivattyúk javítása .

Partnerkapcsolat keretében vállaljuk Ipari teljesítményű szivattyúk javítását . Részletekért kérem érdeklődjön telefonon 06702837646. Ugyan itt kérhet ajánlatot villamosmotorok ,hajtóművek , frekvenciaváltók , tengelykapcsolók és egyéb hajtáselemekre .

Kútfúrás
Kútfúrás

19 050 Ft

Kútfúrásainkat Budapest 50km es körzetében végezzük általában . Igény esetén távolabbra is elmegyünk. Végzettséggel és nagy szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Kizárólag minőségi anyagok felhasználásával dolgozunk . Árainkat úgy alakítjuk ki , hogy a megrendelő mindig tudjon a költségekkel számolni . A kút mélységét pontosan előre meghatározni nem lehet . Figyelembe kell venni a környező kutak mélységét , hidrogeológiai mélységviszonyokat , az adott területi kőzetviszonyokat és még sok mindent ami befolyásolhatja a fúrási menetet illetve időt. Ezért minden esetben a helyszínt meg kell tekinteni . Iszapöblítéses technológiával dolgozunk . Ez egy bányászatnak minősülő munka ahol mindig keletkezik egy kis rendetlenség. A kút elkészülése után , a helyszínen elvégezzük a helyreállítási feladatokat . Vállaljuk továbbá azt is , ha az előre meghatározott mélységnél 5 méterrel tovább kell fúrni( mert a vízadó területet nem találtuk meg )vállaljuk a többletköltségeket . Így a tisztelt megrendelő mindig tudni fogja , hogy a kút elkészítése mennyibe fog kerülni . Áraink tartalmazzák a ki és beállási költséget , a felhasznált anyagokat , munkadíjat , a kút megtisztítását . Minimum tesztelési időszak 24-48 óra ez idő alatt megtudjuk a kút valódi hozamát . Az ár nem tartalmazz az 50 km -en kívüli kiszállási költséget , illetve az akna és gépészeti ( szivattyú , hidrofor , kötelek , stb) anyagokat. FIGYELEM ! Minden kút ENGEDÉLY köteles ! A kút elkészítését csak arra jogosult személy végezheti ! Az engedély beszerzése a megrendelő feladata , de a kitöltésében segítünk . További kérdésében szívesen állunk rendelkezésére az alábbi telefonon . 06702837646 . A megadott ár bruttó és méterenként értendő ! Garancia : Megfelelő karbantartás és rendeltetés szerű használat mellett minimum 5 év .

Szivattyú telepítése fúrt kútba .
Szivattyú telepítése fúrt kútba .

65 000 Ft

Szivattyú telepítésénél több adatot kell figyelembe venni . Átmérő , Mélység , Üzemi vízszint , Nyugalmi vízszint , Szűrök elhelyezése , Kút névleges vízhozama . Tervezett vízfelhasználás l/perc . Célszerű a szivattyú választásnál , illetve a telepítés előtt telefonon érdeklődni . 06702837646

A weboldal használatával Ön beleegyezik a sütik (cookie) fogadásába és elfogadja a vásárlás menetével, valamint az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket.